Conéctate

Ciudadanía

Cooufar posa en marxa un projecte com a prova pilot per l’emancipació de nois/es amb discapacitat intel·lectual

Publicado

el

Estimats lectors, des de la Cooperativa COOUFAR us desitgem un nou any ple d’esperança i salut per que pugueu assolir els vostres projectes més estimats.

A Cooufar ja hem posat en marxa un projecte com a prova pilot per l’emancipació de nois/es amb discapacitat intel·lectual, per tal de que sigui un nou pas en la seva formació i alhora aconseguir l’autonomia suficient per poder desenvolupar-se amb les tasques mes elementals de la vida diària, com poden ser, la higiene personal, adreçar l’habitació i la seva neteja, anar a fer la compra, preparar el sopar o el entrepà de l’endemà…

Gràcies al suport de l’Ajuntament del Prat, de la Diputació de Barcelona i de l’Alberg Fundesplai s’ha pogut engegar aquest projecte de formació i estimulació, per tal de poder arribar a la plena emancipació de persones amb diferents capacitats. 

Com tots els pares i mares de persones amb discapacitat intel·lectual sempre tenim el neguit de què serà d’ells quant nosaltres no hi siguem; bé dons, hem cregut que han de començar ara, a aprendre a desvincular-se del nucli familiar, per quant els progenitors ja no hi siguin, i puguin gestionar d’una manera mes racional i menys dramàtiques les seves emocions. 

Gràcies a totes aquelles persones i entitats que ens donen suport i ens animen a seguir lluitant per la plena inclusió a la societat de persones amb diferents capacitats. 

Moltes gràcies per el vostre temps 

Continuar Leyendo
1 comentario

1 comentario

  1. romantik69.co.il

    4 de abril de 2022 a 06:48

    Very nice write-up. I definitely appreciate this site. Thanks!

Tu Comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Ciudadanía

Motoclub Potablava. Comida de socios

Publicado

el

Cierre temporada 2021 

Motoclub Potablava cierra la temporada 2021 con una comida con todos sus socios y familiares, donde la organización invitó a sus socios que estaban activos en el 2021. 

El restaurante Regust fue el encargado de elaborar la comida donde nos deleitó con 6 deliciosos y elaborados entrante además  de unos exquisitos segundos de platos.  El evento se realizó en las instalaciones de la Casa Andalucía donde todos los asistentes quedaron contentos con la combinación y el evento en general. 

Grandes y pequeños disfrutaron de un ambiente familiar donde la organización realizó un briefing para comentar la temporada 2021 y presentar el programa de actividades de la temporada 2022. 

Para rematar evento DJ.Antonio nos animó la velada con música variada para todos los géneros y  los asistentes pasaron un gran rato bailando y disfrutando con la familia motera potablava. 

Motoclub Potablava pone en marcha su nueva temporada llena de salidas ruteras por toda Cataluña, rodadas en circuitos de toda España y eventos para disfrutar de momentos generando y llevando el motociclismo pratense allí donde va otro año mas. 

Escrito por Raúl Sánchez (Motoclub Potablava)

Continuar Leyendo

Lo más visto

Bienvenido

Instalar App Web
×