Conéctate

Ciudadanía

FUNDACIÓ RUBRICATUS.VIATGE D´ESTIU 2021

Publicado

el

El Centre Ocupacional de La Fundació Rubricatus va fer un esforç per poder organitzar el viatge d’estiu d’aquest 2021, ja que es va considerar necessari aquest any, per tal d’afavorir el benestar de les persones usuàries i de les seves famílies. L’oci i temps lliure són un dret de les persones, tal com recull l’article 30 de la Convenció de drets de les persones amb discapacitat, així com una necessitat bàsica per al seu desenvolupament. També facilita el descans i la conciliació de les famílies.

La planificació del viatge d’estiu va estar emmarcada per una situació d’excepcionalitat, havent-se d’adaptar i seguir les recomanacions del document ‘Mesures i recomanacions en la fase de represa per la Covid-19 del lleure per a persones amb discapacitat’, publicat pel Departament de Drets Socials i prèviament acordat amb el comitè tècnic del Pla PROCICAT.

Es van fer dos torns de viatges, per dividir els diferents grups de convivència. El primer torn, van anar a Cal Ferrer (a Porqueres, Girona) la setmana del 7 a l’11 de juny. El segon torn van anar a Can Freu (a Vilobí d’Onyar, Girona) la setmana del 14 al 18 de juny. Allà van fer excursions i sortides, activitats i tallers, jocs d’aigua i piscina, sessions de discoteca, sopars a la fresca, etc.

Alhora mostrar agraïment a l’Associació de pares, mares i familiars d’usuaris de La Fundació Rubricatus, ja que gràcies a la seva aportació, el preu es va veure reduït, per tal d’afavorir la màxima assistència.

Continuar Leyendo
Comentar

Tu Comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Ciudadanía

Motoclub Potablava. Comida de socios

Publicado

el

Cierre temporada 2021 

Motoclub Potablava cierra la temporada 2021 con una comida con todos sus socios y familiares, donde la organización invitó a sus socios que estaban activos en el 2021. 

El restaurante Regust fue el encargado de elaborar la comida donde nos deleitó con 6 deliciosos y elaborados entrante además  de unos exquisitos segundos de platos.  El evento se realizó en las instalaciones de la Casa Andalucía donde todos los asistentes quedaron contentos con la combinación y el evento en general. 

Grandes y pequeños disfrutaron de un ambiente familiar donde la organización realizó un briefing para comentar la temporada 2021 y presentar el programa de actividades de la temporada 2022. 

Para rematar evento DJ.Antonio nos animó la velada con música variada para todos los géneros y  los asistentes pasaron un gran rato bailando y disfrutando con la familia motera potablava. 

Motoclub Potablava pone en marcha su nueva temporada llena de salidas ruteras por toda Cataluña, rodadas en circuitos de toda España y eventos para disfrutar de momentos generando y llevando el motociclismo pratense allí donde va otro año mas. 

Escrito por Raúl Sánchez (Motoclub Potablava)

Continuar Leyendo

Lo más visto

Bienvenido

Instalar App Web
×